Welke rolsteiger is het meest geschikt?

Rolsteigers nodig? Dan heb je de keuze uit diverse soorten rolsteigers. Er worden tegenwoordig heel veel eisen gesteld aan een veilige werkplek op hoogte. Om deze reden zijn er de laatste jaren dan ook veel soorten rolsteigers ontwikkeld. Met een goede rolsteiger kun je efficiënt werken en jouw werkplek beter benutten. Iets dat weer leidt tot meer winst.

 

Welk rolsteiger nu het meest geschikt is voor jou, hangt weer af van diverse punten. Meespelende factoren zijn de vorm van het gebouw, het aantal personen dat op de steiger gaat werken, de duur van de werkzaamheden en het oppervlak.

 

Kies voor rolsteigers met uitwisselbare onderdelen

Kies altijd voor rolsteigers die bestaan uit voorgefabriceerde, uitwisselbare onderdelen met een vaste maatvoering. Deze steigers vind je bij Rolsteiger.net. Wij leveren rolsteigers van het merk ASC. Een fabrikant die wereldwijd bekend staat om zijn steigers van een hoogwaardige kwaliteit. De onderdelen van de rolsteigers in de webshop zijn weer uitwisselbaar tussen diverse soorten steigers. Dankzij de voorgefabriceerde onderdelen vormt je nieuwe rolsteiger een goede basis voor een daksteiger, uitwijksteiger of gevelsteiger.

 

Een advies op maat

Vind je het lastig om een geschikte rolsteiger te kiezen? En wil je meer zekerheid? Dan kan de technisch specialist samen met jou bepalen wat de beste steiger is voor je werkzaamheden. Bovendien kan de specialist je oude rolsteigers ook nog keuren. Vervolgens krijg je een advies op maat.

 

Altijd de juiste steiger van een hoogwaardige kwaliteit

Eigenlijk maakt het niet uit voor welke werkzaamheden je een rolsteiger nodig hebt. Bij Rolsteiger.net vind je altijd de juiste steiger van een hoogwaardige kwaliteit. Als je op een werkdag een rolsteiger bij ons bestelt, dan leveren wij deze binnen 1 tot 3 werkdagen bij je af. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten als je boven de 500 euro bestelt. Op elke rolsteiger krijg je een volledige garantie van 5 jaar en een levenslange garantie op de lasverbindingen.